Anlægsgartner

Skal du bruge en anlægsgartner?

Har du behov for en anlægsgartner i en kortere eller længere periode? Hvis dit firma kunne have behov for en ekstra hånd fra en professionel, er det måske værd at undersøge mulighederne for at leje en anlægsgartner til at udføre det arbejde, dine nuværende medarbejdere ikke har mulighed for at udføre. En indlejet medarbejder kan være et rigtig godt indspark i et medarbejder team, da du her får en ny medarbejder ind til at udføre et specifikt stykke arbejde i en afgrænset periode. På denne måde kan du “Try & Hire”, dvs. afprøve en medarbejder, som du senere kan leje igen, eller fastansætte hvis det er det, der giver dig og din virksomhed mest værdi.

Nye kompetencer

Anlægsgartner har særligt fokus på optimal udnyttelse af udendørsarealer og fokus på, hvordan helhedsindtrykket bliver når planter,træer og belægning vokser og tilpasser sig et miljø. Det kan derfor være en idé at hyre en anlægsgartner til at rådgive på projekter, hvor beplantning eller udendørsarealer indgår.

Kort sagt, kan en anlægsgartner udføre et væld af praktiske opgaver. Vores anlægsgartner vikarer kan både fungere som inspirationskilde til, hvordan dine udendørsarealer skal udformes, men kan også udføre det konkrete arbejde, som fx stensætning, arbejde med fliser, vand og beplantning, så dine arealer kommer til at fremstå knivskarpe.

Ansættelse

For at ansætte en anlægsgartner vikar, skal du blot skrive eller ringe til os. Kontaktformular og telefonnummer finder du her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

<div class="underside-formular"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>