Maler

Står du og mangler en maler?

Står du i en situation, hvor du har behov for ekstra hænder til at fuldføre din maleropgave? Hos HåndværkerVikaren kan du leje en maler, der kan bistå dig indtil din opgave er udført. Vi matcher vores maler med kundernes opgaver, så du altid får den medarbejder, der har størst ekspertise inden for netop det område, du efterspørger. Alle vores malere har Dansk Svendebrev, og er trænet i at indgå som en integreret del af dit team, så oplevelsen bliver professionel og effektiv for alle.

Hvad fordelen ved at leje en maler?

Inden for håndværksbranchen kan der ofte opstå uventede situationer – måske bliver din egen maler syg midt i et projekt, der skal færdiggøres hurtigt. I en sådan situation er der behov for en samarbejdspartner, der tilbyder fleksible løsninger, og her er Milipo et godt valg. Vi tilbyder malere , der kan træde til fra den ene dag til den anden, og som kan tilbyde deres ekspertise i alt fra én dag til lige så lang tid der er behov. Udover fleksibilitet er det også meget økonomisk at leje en maler igennem HåndværkerVikaren. Du er ikke bundet, men kan afslutte samarbejdet, når der ikke længere er behov for maleren mere. Hvis du stadig har behov for malerens kompetencer efterfølgende, har du mulighed for at tilbyde vores maler fastansættelse efter et 3 måneders forløb.

Ring og få en uforpligtende snak

Med en maler fra HåndværkerVikaren får du en fleksibel løsning tilpasset dig og dine behov. Vores medarbejdere er engagerede, og sætter en dyd i at udføre et godt stykke arbejde. Derudover kan en indlejet maler også være en ideel mulighed for at prøve en ny medarbejdere. Hvis du er tilfreds med samarbejdet, har du nemlig mulighed for at tilbyde din maler vikar fastansættelse.

<div class="underside-formular"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>