Murer

Find din murer hos HåndværkerVikaren

Hos HåndværkerVikaren tilbyder vi dygtige murere til at løfte de opgaver, din virksomhed måtte stå med. Alle vores murere er med Dansk Svendebrev og har stor erfaring inden for deres fag, og derfor kan vi tilbyde dig arbejdskraft af allerhøjeste kvalitet, hvad enten der skal lægges fliser eller renoveres badeværelse.

Det kan vores murere tilbyde dig

Når du får en murer ud, får du en murer, der kan indgå som en integreret del af din virksomhed, og som kan tilbyde sin ekspertise inden for netop det område, du ønsker. Hos HåndværkerVikaren sørger vi altid for at matche vores medarbejdere med den opgave, de er bedst egnede til, så de kan udfolde deres evner til din virksomheds fordel.

Når opgaven er udført til alles tilfredshed, kan du vælge at afslutte samarbejdet, hvis du ikke længere har behov for en ekstra murer, eller fastansætte mureren og fortsætte det gode samarbejde. Det er helt op til dig.

Derfor er det smart at leje en murer

Der er mange gode grunde, der taler for at leje en murer i forhold til at ansætte en fast medarbejder. For det første, så kan det være billigere på sigt, og for det andet er det mere fleksibelt. Finder du pludselig ud af, at du mangler en fagspecifik medarbejder, kan du gennem HåndværkerVikaren leje en medarbejder i en enkelt dag eller i så lang tid der skulle være behov. Vi har samarbejdspartnere der benytter sig af os hele tiden til at mande op og ned. en indlejet murer giver din virksomhed en fleksibilitet, der ofte er nødvendig inden for håndværkerbranchen, hvor behov kan opstå fra den ene dag til den anden. Vi står altid klar med ekstra hænder, så du kan overholde dine deadlines.

Vilkår

Hos HåndværkerVikaren får du, og den murer du får stillet til rådighed, en række goder og vilkår. Disse involverer, at vi sørger for, at opgaven bliver løftet til fulde, og at du er tilfreds med resultatet. Vores vigtigste opgave er at sikre, at din opgave bliver udført på tilfredsstillende vis. En af vores andre opgaver er, at sikre at vores medarbejdere,  arbejder under gode forhold. Når du lejer en murer via Milipo, er du altså sikret, at medarbejderen har gode forhold og derfor er motiveret til at påtage sig din opgave, hvilket vi har erfaret giver de bedste resultater.

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller bare nysgerig, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

<div class="underside-formular"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>