Om HåndværkerVikaren

Stor kompetence inden for forskellige fagområder

Søger du vikarbureauer, der kan tilbyde arbejdskraft til dit byggeprojekt, står vi hos HåndværkerVikaren klar med dygtige og kvalificerede medarbejdere med kompetencer inden for forskellige fagområder.

Vores værdier bygger på loyalitet og tillid og er de nøgleord, du altid kan forbinde med os. Gennem fleksibel service og en lydhør arbejdsgang, er vi det naturlige valg for håndværkerfirmaer, der søger et vikarbureau.

Vi evaluerer konstant projekterne så du kan føle dig tryg. Vores fornemmeste opgave er at stille vores kunder tilfredse, samt nedbringe den høje arbejdsløshed blandt håndværkere, hvilket vi har mulighed for med vores vikarbureau. Her kan vi samle medarbejdere med stor erfaring inden for deres fag og give firmaer mulighed for nemt at finde nye medarbejdere eller vikarer til deres byggeprojekter.

<div class="underside-formular"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

Vi hjælper dig med at finde arbejdskraft til dine projekter

Hvad enten du er presset på arbejdskraft eller mangler supplement til dine byggeopgaver. Hjælper vi dig med uddannede kvalificerede arbejdskraft der indgår naturligt i store og små projekter. Tilbyder et nemt og overskueligt samarbejder der matcher dine behov og bidrager med professionelle medarbejdere til dit projekt.

Din succes er vores succes

Vores strategi er bygget på et fundament af erfaringer, som sætter kursen for udviklingen af vores kunders behov.

Skaber værdi for dig som kunde

Vi analysere din virksomheds behov. Her tager vi ikke kun højde for prisen, men alle relevante elementer. Vi investerer mange ressourcer i sociale kompetencer, da vi mener, at det styrker vores medarbejderstab og dermed vores vikarbureau.

Vi er ikke grønne i faget

Med over 15 års erfaring indenfor håndværk, projektstyring og rekruttering, tør vi godt stille høje krav til os selv. Vi varetager vores kunders interesser, og vi har døgnåbent, så du altid kan forvente et hurtigt svar uanset hvad det drejer sig om.

Tøv ikke med at kontakte os