Tømrer

Har du arbejde til en tømrer?
lej en medarbejder fra HåndværkerVikaren

Har du brug for en tømrer i en afgrænset tidsperiode? Hos HåndværkerVikaren kan du leje dygtige medarbejdere, inden for mange forskellige fagområder inden for håndværk, til mindre projekter eller i kortere perioder. En indlejet tømrer  kan være en rigtig god løsning, hvis du ikke har arbejde nok til en fuldtidsansat, men stadig har behov for en tømrer til at udføre et specifikt stykke arbejde. Det er altid bedst at have den rigtige ekspertise til jobbet, mange håndværkere kan udføre mange forskellige opgaver, men har du behov for en medarbejder med spidskompetence inden for eksempelvis tømrer-faget, kan det være en god idé at finde den rigtige mand til jobbet, altså en professionel tømrer med Dansk Svendebrev.

Det får du hos HåndværkerVikaren

Hos os har du sikkerhed for, at de medarbejdere du lejer er dygtige og alle med Dansk Svendebrev. De kan indgå i forskellige medarbejderteams uanset størrelse og sammensætning. Vi prøver som udgangspunkt og målrettet altid atudvælge kun de bedste medarbejdere, der har ekspertise indenfor netop den opgave, du skal have løst, så du kan få den højeste kvalitet i både medarbejdere og håndværk. For os er det vigtigt, at alle parter er tilfredse med samarbejdet. Det der giver dig og din virksomhed værdi, giver også os værdi.

Sådan kontakter du os

Er du på udkig efter en kompetent tømrer medarbejder, der kan klare alle opgaver, lige fra udskiftning af døre og vinduer til større facaderenoveringer, så kontakt os allerede i dag, så vi kan finde ud af, hvad du har brug for, og hvordan vi kan løse dette behov. Du kontakter os ved at sende os en besked her på siden, eller ved at ringe til os.. Vi glæder os til at vise dig, hvor stor en værdi en indlejet tømrer kan skabe for din virksomhed.

<div class="underside-formular"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>